SommerYOGA i Vejle

Sommeryoga på Kølholtgården

Vil du prøve effekten af at have en daglig yogapraksis og opleve øget ro, balance, smidighed og mindre smerte. Få større kropsbevidsthed og lære at lytte til din krop og til dig selv?

Så kom og vær med til sommeryoga på Kølholt mandag til fredag fra kl 9.45-11.45 – uger for 2020 er endnu ikke planlagt – “synes godt om” Prajna Yoga Place på Facebook for info

Undervisningen er en blanding mellem den blide yoga, som i dag ofte omtales som yin og den styrkende yoga, yang aspektet – så vi forener og arbejder mod balance i krop og sind.

Undervisningen tilrettelægges så alle kan deltage og tager udgangspunkt i Hatha yoga og yogaterapi. Åndedrættet guides i stillingerne og vi arbejder med kropsholdning, så du kan tage dine oplevelser og erfaringer med dig fra yogalokalet og bruge i dine daglige bevægelser og opleve mere frihed i kroppen.

Der vil flettes meditationer og åndedrætsøvelser ind, så du arbejder dybere i din yogapraksis.

Når vejret er til det vil noget af undervisningen foregå udenfor på vores smukke grønne område.

Hver dag afsluttes undervisningen med mindst 20 minutters yoga nidra – guidet afspænding – her hvor kroppen lader den fysiske yoga rodfæstes – restituerer og lader op til resten af dagen.

Yoga nidra afrundes med et balancerende klangbad (jeg spiller på klang- og syngeskåle)

De dage vejret er til det, kan dem der har lyst, blive hængende i haven til lidt snak og hygge. Jeg sørger for the (medbring eget krus) og lidt nødder og frugt.

Kh og Namasté

Rikke