Masterclass Yogaterapi Overgangsalder

Ved Nordisk Yoga i Odense 11/1-2020 13.00-16.00

Tilmelding

Når menstruationen gradvist ophører, oplever mange en ubalance i krop og sind, grundet den hormonelle ændring.

Men hvorfor kan ændringen i hormonsystemet have sådan en stor effekt på krop og sind? Og hvad kan du gøre for at skabe balance og lindre symptomerne?

Det er meget forskelligt hvordan overgangsalderen opleves. Mange kvinder fortæller om lavere selvværd og humørsvingninger, men også symptomer som fx. hedeture, tørre slimhinder, nedsat immunforsvar og migræne. Flere beskriver, at det er svært at falde i søvn eller at de måske vågner midt om natten og ikke kan falde i søvn igen.

  • Vi gennemgår de mest almindelige symptomer ud fra hvad der fysiologisk sker i kroppen og ud fra ayurvedisk perspektiv
  • Du får basale redskaber til at give dine hormoner optimale vilkår ud fra ayurvedisk tankegang.
  • Samt viden om hvordan du kan kultivere balance i din kropstype igennem forskellige energier i din yogapraksis

Du får ved ankomst udleveret et spørgeskema til ayurvedisk kropstype (dosha – kvaliteter i kroppen, naturen, døgnet, kvindelige cyklus – alt) – medbring gerne skriver og evt notesbog

  • Du bliver guidet gennem 1 ½ times yogaterapi for overgangsalder, der støtter op om at skabe balance i hormonsystemet gennem stillinger, korte flows og åndedrætsøvelser.
  • Og til lindring af enkelte symptomer gennemgås punkter i kroppen der er gode at stimulere og hvordan – ved hjælp af marmapunktmassage.
  • Dagen bliver afrundet med guidet meditation og yoga nidra.

For dig der er på vej ind i eller midt i overgangsalderen – men også for dig der er igennem overgangen og tænker det giver mening for at finde balance i din nye livsfase.


Det kræver ingen forudgående kendskab til yoga for at deltage

Pris 275kr