Hot Blid yoga åndedrætsøvelser og meditation

Nordisk Hot Yoga – Yoga i 37 graders infrarød varme

Onsdage 18.15-19.30 

Tilmeld

Opstart 23. februar 2022

Hot Blid Yoga, åndedrætsøvelser og meditation

Holdet er særligt velegnet til dig, der har kroniske smerter, for lavt stofskifte, mave-tarmproblemer, svækket immunforsvar, migræne, stress, udbrændthed og depression.

Den er også egnet til dig, der trænger til at få mere ro på krop og sind og/eller blidt få genopbygget eller arbejdet kroppen igennem.

Klassen er bygget op omkring elementer fra både restorativ yoga og yin yoga, men også blide styrkeøvelser for hele kroppen. Vi arbejder også med bækkenbunden, både smidiggørelse og styrkende.

Stræk og twists frigiver låste tilstande og de blide styrkeøvelser opbygger såvel ydre som indre styrke. Balanceevnen forbedres og afspændingerne lader de nye tilstande rodfæste sig og giver ro.

Krop åndedrag og sind hænger uløselig sammen. Derfor guides åndedraget, så kroppen kan slippe spændinger og der kan arbejdes i dybden med strækkene i kroppens eget tempo. Nogen gange guidet med blide organiske bevægelser andre gange i ro.

Åndedraget anvendes også som meditativt redskab til at holde fokus så vi kan være til stede i nuet.

Der guides ud fra den sunde kropsholdning -det indre stræk- for her kan åndedrættet flyde frit og danne grobund for at opbygge eller opretholde krop og sind i balance.

Ud fra kroppens, sindets, livets foranderlighed, trænes du i at lytte til hvad din krop fortæller dig – opleve din tilstand lige her og nu.

Der bliver flettet åndedrætsøvelser, selvmassage teknikker og korte meditationer ind i undervisningen.

Hver klasse afsluttes med 20 min afspænding

– Ren forkælelse for krop og sind!

 

Ved spørgsmål kontakt Rikke på tlf: 31219622 mail: prajnayogaplace@gmail.com

Det er en god ide at møde et kvarter før timen starter for at lande i rummet, og nyde varmens effekt på kroppen.