Hot (mild varme) Hormonbalancerende – Slow Flow og yogaterapi – for kvinder

Nordisk Hot Yoga Odense – Yoga i 25 graders infrarød varme

Onsdage 16.15-17.45

Opstart 23. februar 2022

Tilmeld

Hot (mild varme) Hormonbalancerende – Slow Flow og yogaterapi – for kvinder

Hatha yoga i langsomt flow og yogaterapi, hvor øvelserne er valgt og sammensat, så de arbejder mod at skabe eller opretholde balance i hormonsystemet.

Holdet har en lang række helbredsmæssige fordele og er særligt velegnet til dig, der oplever hormonel ubalance, fx igennem udfordringer relateret til overgangsalder som eksempelvis hedeture, søvnproblemer, svækkelse af led, muskler eller bækkenbund – alt sammen symptomer, der kan skyldes det fald, der sker i de kvindelige hormoner i denne livsfase.

Også særligt velegnet dig der er stresset eller har kroniske smerter, forhøjet blodtryk, for lavt stofskifte, mave-tarmproblemer, svækket immunforsvar, migræne eller depression.

Du får grundig gennemgang af både de enkelte stillinger, meditationerne og åndedrætsøvelserne og ud fra det bliver trænet i at mærke ind og tage hensyn til din krop.

– Så alle kan deltage uanset niveau

Vi arbejder med både ojas og tejas (yin og yang). Det er balancerende for hormonsystem og nervesystem og sundt for bindevæv, knogler og organer.

Du bliver flere fulde åndedrag i hver stilling, så kroppen får ro til at opleve og vi anvender åndedraget til at skabe plads så du kan arbejde dybere og dybere i din praksis.
Stillingerne (asanas) guides med opmærksomhed på sund kropsholdning og i samarbejde med åndedraget så du får en stærk, smidig og sund krop i balance.

Åndedraget bygger bro mellem krop og sind – mellem vores sanser, nervesystem og hormonsystem. Vi kan træne at sende ro på hele vores system igennem at være til stede i nuet. Og åndedraget er et meditativt redskab du altid har lige ved hånden til at skabe ro ved at flytte fokus til at opleve i nuet. Derfor flettes åndedrætsøvelser ind i undervisningen. Åndedraget stimulerer også organerne og ilter cellerne og hjælper til at slippe spændinger så der skabes flow i kroppens energi. Og så er det er sammen med vores puls oplagt til at lære kroppens signaler at kende.

Hver klasse indeholder en meditation og afsluttes med 15 min afspænding – det er her de nye tilstande rodfæster sig i kroppen.

– Ren forkælelse for krop og sind!

Har du spørgsmål, så kontakt Rikke på tlf: 31219622 mail: prajnayogaplace@gmail.com

Det er en god ide at møde et kvarter før timen starter for at lande i rummet, og nyde varmens effekt på kroppen.