Gravid yoga Vejle

Gravid Yoga – Vejle

Tirsdage 16.00-17.30

Hold opstart 4 gange årligt – Læs mere på AOF´s hjemmeside her

– Virker link ikke så – Kontakt mig for spørgsmål her 

Du kan også følge Prajna Yoga Place på facebook – her for løbende opdateringer om hold og workshops.

Beskrivelse

I yoga for gravide er der fokus på at forberede krop og sind til den forestående fødsel og bevare eller opbygge en stærk, sund krop i balance, så du har det godt igennem hele din graviditet.

Det er en blid yoga klasse, hvor øvelserne er opbygget ud fra hensyntagen til den ekstra vægt og den blødgørelse der gradvist sker i leddene efterhånden som graviditeten skrider frem.

Jeg vægter højt at der er plads til at tage hensyn til den enkelte – derfor foregår Gravid Yoga hos mig på små hold med højst 10 deltagere.

Udover de fysiske øvelser, arbejder vi med åndedrættet og bækkenbevægelser, der under fødslen, kan lindre smerte og hjælpe din babys færd gennem bækkenet og ud i verden.

Du prøver fødestillinger, samt smertehåndtering med åndedrættet, mantras og visualiseringer som redskab. For vi kommer ikke udenom at langt de fleste kvinder oplever at føde som smertefuldt og hvordan du arbejder med smerten kan gøre en stor forskel for din fødselsoplevelse.

Jeg vil guide visualiseringer og meditationer der styrker båndet til din baby –
Hvilestillinger du kan bruge hjemme til at lindre kroppen når du er træt og venepumpeøvelser der kan afhjælpe den uro i benene mange oplever under graviditet.

Du bliver både fysisk og mentalt forberedt til den forestående fødsel og vil have et godt udgangspunkt for at vide hvad der er godt for dig og din baby.

Yoga har også en lindrende effekt på graviditetsgener som fx. kvalme, bækkensmerter, lændesmerter, forstoppelse, krampe, væskeophobninger og du vil opleve øget vitalitet.

Hver gang afsættes der ca 20 min til hjerte/barn meditation og/eller afspænding. Igennem afspændingen rodfæstes det vi har arbejdet med og  du får en stund til den ekstra ro og hvile din krop har brug for som gravid.

Du kan deltage uanset forudsætninger, skavanker eller andet. Øvelserne bliver tilpasset den enkelte og den voksende mave.

Har du en igangværende yogapraksis med lidt mere fysisk krævende yoga og kan mærke det har din krop det godt med også nu du er gravid.  Så kan du sagtens deltage på Hatha Slow Flow og så supplere med Gravid Yoga, hvis du også gerne vil arbejde med de mere fødselsforberedende øvelser.

det handler om at mærke hvad din krop har det godt med.

Korte forløb på mellem 6- 9 mødegange af hensyn til også dig når du skal føde. Optimalt starter du op så tidligt som muligt , så du kan deltage på flere holdrunder, helt frem til fødslen.

OBS! Undervisning gennem AOF, men foregår på Kølholt, Vardevej 263 B, Vejle i Heartbased Life´s lokale