Hatha Slow Flow – Vejle

Hatha Slow Flow – Vejle

Hatha yoga, hvor klasserne er bygget op omkring forskellige temaer og stillingerne er sat sammen så der opstår et roligt flow.

Tirsdag 17.45-19.15  

Hold opstart august og januar – Læs mere på AOF´s hjemmeside her

– Virker link ikke så – Kontakt mig for spørgsmål her 

Du kan også følge Prajna Yoga Place på facebook – her for løbende opdateringer om hold og workshops.

Beskrivelse

I flow yoga opbygger jeg programmerne med korte sekvenser og holder undervejs pauser fra flowet, hvor jeg forklarer de enkelte stillinger og du kan opleve i dybden.

Klassen er derfor egnet til alle uanset niveau. Som begynder oplever du flowet, samtidig med du gradvist får intro både til de enkelte stillinger og det at mærke ind og tage hensyn til din krop. Som mere erfaren yogi giver pauserne i flowet muligheden for at gå dybere i din praksis og “finpudse” din teknik.

Du bliver flere fulde åndedræt i hver stilling, så kroppen får ro til at opleve de enkelte stillinger og hvordan åndedrættet kan skabe plads i kroppen så du kan gå dybere og dybere i din praksis.

Stillingerne (asanas) guides med opmærksomhed på sund kropsholdning i samarbejde med åndedrættet så du får en stærk, smidig og sund krop i balance. Du vil opleve øget balance både fysisk og mentalt.

Krop åndedræt og sind hænger uløselig sammen. Åndedrættet hjælper til at slippe spændinger, så du kan gå dybere i strækkene, men er også et meditativt redskab til at holde fokus så du kan være til stede i nuet.

Der er fokus på den indre oplevelse for det er vejen, processen vi lærer af og målet i sig selv er ikke interessant. På den måde lærer du at tage hensyn til dig selv, opleve tilstanden lige nu, ud fra kroppens, sindets, livets foranderlighed.

Der vil blive flettet åndedrætsøvelser og korte meditationer ind i undervisningen.

Hver klasse afsluttes med 15-20 min afspænding – det er her de nye tilstande rodfæster sig i kroppen.

– Ren forkælelse for krop og sind!

OBS! Undervisning gennem AOF, men foregår på Kølholt, Vardevej 263 B, Vejle i Heartbased Life´s lokaler