Cookie- og privatlivspolitik

COOKIE- OG PRIVATLIVSPOLITIK

Hvad bruger Prajna Yoga Place cookies til på prajnayogaplace.com?

Når du besøger prajnayogaplace.com indsamler Prajna Yoga Place information om dine besøg på hjemmesiden. Den viden bruger Prajna Yoga Place til at forbedre din oplevelse, og til at sikre dig, at du får de tilbud der er mest mulig relevant for dig. I det følgende kan du få et overblik over:

  • hvilke informationer der indsamles
  • hvordan oplysningerne behandles
  • hvad oplysningerne bruges til
  • hvem der har adgang til oplysningerne
  • hvem du kan kontakte vedr. cookies og privatlivspolitik.

Indsamlingen af oplysninger på prajnayogaplace.com sker inden for rammerne af den gældende lovgivning.

Behandling af personoplysninger, som ikke er offentligt tilgængelige, vil ske i overensstemmelse med persondataloven.

Hvad er en cookie?

Stort set alle hjemmesider anvender cookies. En cookie er en lille tekstfil, der gemmes på din egen computer, og som gør det lettere for dig at finde de websteder, som du allerede har besøgt tidligere. Der er ingen personlige oplysninger gemt i vores cookies, og de kan ikke indeholde virus. En cookie hjælper med at analysere, hvordan hjemmesiden benyttes, og den giver mulighed for at forbedre brugeroplevelsen. Cookies kan være nødvendige for at en bestemt service på hjemmesiden kan leveres.

Når du besøger prajnayogaplace.com, lagres der automatisk nogle cookies på din computer. Disse cookies registrerer automatisk dine besøg, din IP-adresse samt data vedrørende de forskellige sider og tjenester, som du har besøgt på prajnayigaplace.com. Disse oplysninger bliver ikke koblet op på dit navn og din mail, men indgår i Prajna Yoga Places analyse af brugen af hjemmesiden.

Hvordan undgår jeg cookies?

Hvis du ikke ønsker at modtage cookies, kan du blokere for alle cookies og slette eksisterende cookies fra din harddisk. Du skal dog være opmærksom på, at der i så fald kan være funktioner, som ikke længere virker på hjemmesiden.

Hvilke cookies bruger Prajna Yoga Place?

Prajna Yoga Place bruger generelt set cookies til at forbedre brugeroplevelsen på prajnayogaplace.com og til at sikre at brugerne kan tilmelde sig Prajna Yoga Places hold, workshops og retreats.

Nedenfor kan du se en oplistning over, hvad vi bruger cookies til på prajnayogaplace.com.

 

 Navn Udbyder Formål Udløb
 Fr  facebook.com  Anvendes af Facebook til at levere reklametjenstlige annoncer  3 måneder
       
 Tr  facebook.com  Anvendes af Facebook til at levere relevante historier og annoncer baseret på brugerens besøg.  Session
Cache Storrage Version facebook.com Uklassificeret Vedvarende
       
       
       

 

 

Hvad indebærer dit samtykke til cookies?

Dit samtykke gælder for følgende domæner: prajnayogaplace.com.

Tredjeparts cookies

På prajnayogaplace.com benytter vi os af en række tredjeparts services. Disse services bruger til tider også cookies.

Der lagres cookies, når der benyttes tjenester og komponenter fra Google, såsom Google Maps, hvor du kan se, hvor undervisningen foregår.

Prajnayogaplace.com indeholder også 3. parts komponenter som fx “Facebook synes godt om”.

Disse 3. parts komponenter bevirker, at Facebook eller Google modtager tekniske data om din browser, IP-adresse, og hvilke sider du besøger på prajnayogaplace.com. Hvis du er logget på for eksempel Facebook eller Google, når du besøger prajnayogaplace.com, så kan Facebook/Google henføre disse data med din profil. Den behandling, som indehaveren af 3. parts komponenten foretager, er udelukkende et forhold mellem dig og indehaveren af 3. parts komponenten.

Prajna Yoga Place anvender en Facebook-pixel til at målrette relevant kommunikation på Facebook på baggrund af de besøgendes adfærd og måle effekten af annoncer. Prajna Yoga Place kan ikke se din personlige profil på Facebook og ved ikke hvem du er ved et besøg – selvom du er logget ind på Facebook på samme enhed. Prajna Yoga Place kan udelukkende lave målrettet kommunikation til en målgruppe af tidligere besøgende – ikke enkeltpersoner.

Brug af personoplysninger

Prajna Yoga Place afgiver aldrig dine personoplysninger til tredjepart. Prajna Yoga Place indsamler kun de personoplysninger, som du selv har givet i forbindelse med tilmelding. Vær opmærksom på at meget af undervisningen (herunder også retreats) og derved også tilmelding ved Prajna Yoga Place foregår gennem aftenskoler eller andre firmaer. Den behandling, som indehaveren af den pågældende tilmeldingsside foretager af dine oplysninger, er udelukkende et forhold mellem dig og indehaveren af den pågældende side.

Kontakt omkring dine personoplysninger

Med afsæt i Persondataloven har du ret til at få indsigt i, hvilke informationer der er registreret om dig, og du har også mulighed for at gøre indsigelse.

Hvis du ønsker at få adgang til de oplysninger, som er registreret om dig hos Prajna Yoga Place, er du velkommen til at kontakte mig på prajnayogaplace@gmail.com. Det er også her, at du henvende dig, hvis de data, som vi har registreret om dig ikke er korrekte eller hvis du har andre indsigelser.

Beskyttelse af personoplysninger

Lovgivningen kræver, at dine personlige oplysninger opbevares sikkert og fortroligt. Derfor gemmes dine personlige oplysninger på computere med begrænset adgang.

Vi kan dog ikke garantere 100 procent sikkerhed ved dataoverførsler via internettet. Det betyder, at der kan være en risiko for, at andre uberettiget tiltvinger sig adgang til oplysninger, når data sendes og opbevares elektronisk. Du afgiver således dine personlige oplysninger på eget ansvar.

Personoplysninger slettes eller anonymiseres løbende efterhånden som det formål, de blev indsamlet til, afsluttes.

Udviklingen på IT-området går hurtigt. Vi forbeholder os derfor ret til at opdatere og ændre nærværende retningslinjer for behandling af personoplysninger.

Du har i henhold til persondataloven mulighed for at klage til Datatilsynet, hvis du har indsigelser over vores behandling af personoplysninger.

 

Sådan kontakter du Prajna Yoga Place:

Mail til prajnayogaplace@gmail.com eller

Skriv til Rikke Nørbo
Søndergade 105
7080 Børkop